HABER DETAYLARI

ÖZEL HAREKÂT DAİRE BAŞKANLIĞINI ZİYARET EDEREK ŞEHİTLERİMİZİ ANDIK


15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. Yıldönümü nedeniyle, Türk Diyanet-Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Mustafa Tümer, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz ve sendikalarımızın yönetim kurulu üyeleri, o gece bombalanan ve 51 kahraman polisimizin şehit olduğu Özel Harekât Daire Başkanlığını ziyaret ettiler.

Gölbaşı Polis Özel Harekât Daire Başkanlığı yerleşkesi içinde bulunan Şehitler Camisinde şehitlerimiz için mevlit okutuldu.  Genel Başkanlarımız daha sonra Özel Harekat Daire Başkanı Selami Türker ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından Türkiye Kamu-Sen adına ziyarette bulunan heyetimiz, Özel Harekât Daire Başkanlığına ait sergiyi gezdiler. Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, ziyaret sonrasında sergideki anı defterine düşüncelerini yazdı.

ÜNAL: TÜRK MİLLETİ HAİNLER KARŞISINDA BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ MUHAFAZA EDECEKTİR

Ünal, Genel Başkanımız Önder Kahveci’nin de selamını ve saygılarını ilettiği ziyarette yaptığı açıklamada şehitlerimizi rahmetle anarken, Türk milletinin o geceki kararlı duruşunun bu alçak darbe girişimini engellediğini ifade ederek “15 Temmuz alçak darbe girişimine teşebbüs edildiği o kara gecenin üzerinden neredeyse beş yıl geçti. Hain darbecilerin kendilerine ilk hedef seçtikleri yer Özel Harekât Daire Başkanlığı olmuş ve 51 kahraman özel harekât polisimiz burada şehit edilmiştir. Aklını birilerinin emrine vererek onların direktifleri ile bu milletin tankını, topunu, uçağını, helikopterinin namlusunu yine bu milletin üzerine doğrultanları bu millet asla ama asla affetmeyecektir” dedi.

Türkiye Kamu-Sen camiası olarak bu hain darbe girişiminin dönümünde şehitlerimizi bir kez daha unutmadığımızı, onların emanetlerine her an sahip çıktığımızı hatırlatan Nuri Ünal, “Bu aziz vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizle birlikte o kara gecede burada şehit düşen kahraman özel harekât polislerimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, tüm milletimizi bu vatan üzerinde kirli hesap yapan şer güçlere karşı uyanık olmaya davet ediyorum” dedi. 

SELAMİ TÜRKER: TÜRK MİLLETİNİN HUZURU VE BİRLİĞİ İÇİN CANIMIZ PAHASINA MÜCADELE EDECEĞİZ

Özel Harekât Daire Başkanı Selami Türker Türkiye Kamu-Sen’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Sizlerin desteği bizler için büyük bir güç kaynağıdır. Türk milletinin huzuru, birliği ve bekasına yönelik her türlü hain girişime karşı canımız pahasına karşı koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır” dedi.

Görüşmelerin ardından Şehitler Anıtına karanfil bırakıldı, dualar edildi. Ziyaretlerde Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi. 




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder