HABER DETAYLARI

BİRLİKTELİĞİN ADRESİ TÜRK DİYANET VAKIF-SEN


Anadolu Diyanet-Sen’in Türk Diyanet Vakıf-Sen’e katılma kararı ile ilgili değerlendirmede bulunan Genel Başkan Nuri Ünal şunları söyledi: “Sendikacılığın yüz akı, ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı sendikal hareketin öncüsü Türk Diyanet Vakıf-Sen’e katılımlar devam ediyor.

Hizmet kolumuzda faaliyet gösteren Anadolu Diyanet-Sen, 02 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirdiği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında Türk Diyanet Vakıf-Sen’e katılma kararı aldı.

Hakkı tutup kaldırma mücadelemizde birlikte yol yürüme kararı alan Anadolu Diyanet-Sen Genel Başkanı Sayın Mustafa Arabacı, Yönetim Kurulu üyeleri ve bütün üyelerimize şükranlarımı arz ediyorum.

Bugüne kadar Anadolu Diyanet-Sen çatısı altında, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarına yaptıkları hizmetlerden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Türk Diyanet Vakıf-Sen, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının tek umudu, tek güvencesi ve gerçek temsilcisidir. Çalışanlarımızın tamamını kucaklayan bir anlayışın adıdır.

Bizim ilkemiz, önce ülkemiz diyerek yola çıkan Türkiye Kamu-Sen çatısı altında gayemiz milletimize, ülkemize ve çalışanlarımıza hizmet etmektir.

Bu duygularla, Sayın Genel Başkan Mustafa Arabacı’nın şahsında Anadolu Diyanet-Sen’in kıymetli üyelerine Sendikamıza katılarak güç kattıkları için, birlikteliğe vesile oldukları için tekrar teşekkür ediyor, hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum.”

Var olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen, Var olsun Türkiye Kamu-Sen.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder