HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANMIZ ANKARA ŞUBELERİYLE BİR ARAYA GELDİ.


Genel Başkanımız Nuri Ünal; Genel Kurullarını tamamlayan Ankara 2 ve Ankara 3 Nolu Şube Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Yeni seçilen kurul üyelerine görev dağılımın ardından konuşma yapan Genel Başkan Ünal; “Ankara 2 ve Ankara 3 Nolu Şubelerimizde görev alan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Aldığınız emaneti inşallah ilçelerden başlayarak daha ileriye ulaştıracaksınız. Öncelikle ilçelerde yetki, illerimizde yetki ve genel yetkiyi hep birlikte alacağız.

İlkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı sendikacılığın öncüsü, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının gerçek temsilcisi Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, hak ettiğimiz yetkiyi hep birlikte mutlaka alacağız. Bunun için birlikte ve doğru bir şekilde çalışmalarımızı hızlandıracağız.

Bugüne kadar görev yapan bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Yeni görev alanlara üstün başarılar diliyorum.

Var olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen, Var olsun Türkiye Kamu-Sen.”

İstişare toplantısına Genel Başkanımız Nuri Ünal’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ünlü, Ankara 3 Nolu Şubemizin eski Şube Başkanı Aziz Karagöz, Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Latif Yardımcı, Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Ali Tuna ile Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu asil üyeleri katıldılar.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder