HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ KAHRAMANMARAŞ`TA ZİYARETLERDE BULUNDU


Genel Başkanımız Nuri Ünal Kahramanmaraş programında; Valilik, İl ve İlçe Müftülükleri ile Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk COŞKUN’u makamında ziyaret eden Genel Başkanımız Nuri Ünal’a Türkiye Kamu-Sen Kahramanmaraş İl Temsilcisi Ziya Yenipınar,  Kahramanmaraş İl Temsilcimiz Veli Dinçarslan ve yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

Ünal, Vali Coşkun’a çalışmalarında başarılar dileyerek, sendikal faaliyetlerle ilgili bilgiler sunarak, çalışma hayatı, Diyanet İşleri Başkanlığının çalışmaları ve güncel konular hakkında görüş ve düşüncelerini dile getirdi.

Vali Coşkun’da ziyaretleri için Genel Başkanımız Ünal ve heyetine teşekkür ederek, başarılar diledi.

Genel Başkan Ünal Kahramanmaraş İl Müftüsü Mustafa Tekin’i ziyaretlerinde; “İl Müftümüzün şahsında Kahramanmaraş il ve ilçelerinde görev yapan bütün çalışanlarımıza milletimize din hizmeti sunmada başarılar diliyorum” dedi. Ünal şöyle devam etti; “Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, önce ülkemiz anlayışıyla, güzide kurumumuz Diyanet İşleri Başkanlığımızın kurumsal yapısına halel getirmeden sendikal faaliyetler yapıyoruz. İlkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı bir sendikal anlayışın dün olduğu gibi bugün ve yarın da hep öncüsü olmaya devam edeceğiz.

Araç olarak gördüğümüz sendikal anlayışımızda, diğer sendikalarla hizmette yarışı önceliyoruz. Fazla üye olsun diye, bütün değerleri yok eden, din görevliliğine ve Diyanet personeline yakışmayan sözde sendikal anlayışların karşısında olmaya devam edeceğiz. Diyanet İşleri Başkanlığımızın her alanda örnek ve öncü bir kurum olması için gerekli katkıya sunmaya gördüğümüz eksiklikleri usulünçe muhataplarımıza söylemeye devam edeceğiz.”

İl Müftüsü Mustafa Tekin’de, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Kahramanmaraş’ta müftülük çalışmaları ile ilgili bilgiler vererek, genel ve güncel konularla ilgili görüşlerini dile getirdi.

Ardından Dulkadiroğlu İlçe Müftüsü Osman Canbolat’ı ziyaret eden Genel Başkan Ünal ve heyeti, Dulkadiroğlu ve Onikişubat Müftülük personelini çalışma odalarında ziyaret ederek, görüş ve önerilerini dinledi. Çalışmalar hakkında bilgilerde bulundu.

Genel Başkanımız Ünal, İl Temsilcimiz Dinçarslan ve temsil heyeti üyelerimiz Türkiye Kamu-Sen Kahramanmaraş İl Temsilcimiz Ziya Yenipınar’ı ziyaret ettiler. Ziyarette, Kahramanmaraş’ta sendikal çalışmalar, karşılaşılan problemler ve güncel konular ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ünal, ilgisinden dolayı Yenipınar’a teşekkür ederek, Türkiye Kamu-Sen olarak, bütün hizmet kollarında Kahramanmaraş’ta yetkili olmamız için birlikte çalışarak sonuca ulaşabiliriz ve mutlaka başaracağız dedi.

İl Temsilcimiz Yenipınar, bu ziyaretler bizlere güç vermektedir diyerek başarılar diledi. Kahramanmaraş’ta etkili bir Türkiye Kamu-Sen vardır dedi. 




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder