HABER DETAYLARI

SENDİKAMIZA KATILIMLAR DEVAM EDİYOR


İSTANBUL 2 NOLU ŞUBE İLÇE TEMSİLCİLERİMİZLE BULUŞTUK

Genel Başkanımız Nuri Ünal ve Genel Başkan Yardımcılarımız Hilmi Şanlı, Kadir Şahin, Nadir Baylar, Arif Gürsoy ve Ahmet Öksüztepe İstanbul 2 Nolu Şubemizin Beyoğlu’nda düzenlenen ilce temsilcileri istişare toplantısına katıldı.

İstişare toplantısına; İstanbul 2 No’lu Şube Başkanımız Ekrem Taşçı, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Muzaffer Erikoğlu, Vakıflar Şube Başkanımız Ercan Odabaşı, Vakıflar Şube Başkan Yardımcımız Şefik Çalışıcı, şube yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe temsilcilerimiz katıldı.

Toplantı; İstanbul 2 No’lu Şube Başkanımız Ekrem Taşçı’nın açılış konuşması ile başladı ve İstanbul’da sendikal faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra Genel Başkanımız Nuri Ünal, sendikal çalışmalar hakkında ve güncel konularla ilgili bilgilendirme yaptı. Özetle şunları söyledi; “Devletimizin birliği, milletimizin bütünlüğü, huzuru, ay yıldızla al bayrağımızın hür bir şekilde dalgalanması ve ezanlarımızın beş vakit minarelerden sizler tarafından okunması bizim için olmazsa olmazımızdır. Aynı zamanda ülkemizin en güzide kurumlarından olan Diyanet İşleri Başkanlığı’mız ve Vakıflar Genel Müdürlüğü’müz bizim için önem arz etmektedir.

Hak arama mücadelesi olan sendikacılığı yaparken bu anlayışı unutmadan yapmaktayız. Üreten, yol gösteren ve hak ettiğini mutlaka alan bir anlayışın sahibiyiz. Sendikacılığı ilkeli, kararlı ve hepsinden önemlisi ahlaklı bir şekilde yapmaya devam edeceğiz. Hak edenin hak ettiği yere kendi hakkı, bilgisi ve liyakati ile gelebileceği bir sistemin oluşmasını istemekteyiz. 3600 ek gösterge, 4/B sözleşmeli çalışanlarının 4/A kadrolu olmaları, MBSTS’nın kaldırılması, hac ve umre görevlendirilmelerinin sınavsız olması, lojmanı olmayan cami ve Kur’an kurslarına lojman yapılması gibi birçok konularda çalışmalarımız sürmektedir. Etkili olan Sendikamızın ve Konfederasyonumuzun artık yetkili olma zamanı gelmiştir”.

Daha sonra İlçe temsilcilerimiz de görüş ve önerilerini dile getirdiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder