HABER DETAYLARI

3600 EK GÖSTERGE DÜZENLEMESİ TBMM`DE


Kamu çalışanlarının ek gösterge düzenlemesi ile ilgili Kanun Teklifi 28.06.2022 tarihi itibariyle Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na sunuldu.

“Ek Gösterge” düzenlemesinin olduğu Torba Yasa, 29.06.2022 tarihinde TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığında görüşülmeye başlanmıştır.

3600 Ek Göstergeden faydalanamayan Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımız ve bütün kamu çalışanlarımız ile emeklilerimiz için, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna Türkiye Kamu-Sen adına Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş Güney, Türk İmar-Sen Genel Başkanı Zafer Çelik ve Türkiye Kamu-Sen Ar-Ge sorumlumuz Ercan Han katılarak gerekli görüş ve önerilerimizi iletmektedirler.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanımız Önder Kahveci ile birlikte MHP Grup Başkan Vekilleri sayın Erkan Akçay, Muhammed Levent Bülbül ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi sayın İsmail Faruk Aksu ile görüşerek hazırladığımız dosyayı kendilerine takdim ettik.

3600 ek göstergeden faydalanamayan bütün kamu çalışanları için, Özel Hizmet Tazminatı Yansıtma Oranlarında değişiklik yapılarak artırılması için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Üyelerimize, kamu çalışanlarına ve emeklilerimize duyurulur.         




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder