HABER DETAYLARI

DEVLETİ EBED MÜDDET TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ VAROLSUN.


Gevşemeyin, hüzünlenmeyin. Eğer (gerçekten) iman etmiş kimseler iseniz üstün olan sizlersiniz.
(Âl-i İmrân Sûresi-139)

 

DEVLETİ EBED MÜDDET TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ
VAROLSUN

Özellikle Anadolu’yu yurt edindiğimiz günden beri her türlü hainliklere maruz kalmış bir milletiz. İçeriden ve dışarıdan oluşan yıkım faaliyetleri her dönemde kılık değiştirmiş, hedefleri ise hep aynı olmuştur. Amaçları, asırlarca İslam’ın bayraktarlığını yapan büyük Türk milletini, şehit kanları ile yurt yaptığımız bu vatan toprağından çıkarmak ve tarih sahnesinden silmek olmuştur.

Ancak, her saldırıları Yüce Allah’ın izni ile milletimizin feraseti, birlikteliği ve beraberliği sayesinde püskürtülmüştür. Bu saldırılar zamana ve zemine göre değişkenlikler göstermiş; bunlar PKK, FETÖ gibi hainlikler olmuş, bu yetmemiş dövizin yükselişi gibi ekonomik olarak üzerimize gelmişler ve sonu da gelmeyecektir. Emperyalist anlayış, milli devletimizi yok etmeye, milletimizi birbirine düşürmeye devam edecektir.

Buna karşı bizlerin bir, beraber ve asırların getirdiği kardeşliği daha da güçlendirerek diri bir şekilde olmamız elzemdir.

Ülkemizi yönetenler başta olmak üzere, kimse kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan yarınların daha da güçlü olması için emperyal anlayışa ve içerideki uşaklarına karşı birlikte olabilmek zorundayız.

Küllerinden doğan ve kendi özünden yeniden şahlanışa geçen Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz ebediyyen var olacaktır.

Zaman şunu göstermiştir ki; her alanda kendi kendimize yeter olmak durumundayız. Üretime önem vererek, tarım ve hayvancılıkta, bilim, sanayi ve her alanda milli marka ürünlerimizi oluşturmak, ekonomimizi bağımlılıkta en aza indirebilmeyi başarmalıyız. Bunu başaracak coğrafya ve insan gücümüz vardır.

Her zaman söylediğimiz gibi “işi ehline vermek”, “liyakat”, “ehliyet”, “milli ve yerli düşünen” insanlarımızı yetkilendirmekle bu sıkıntıları da bertaraf edebiliriz.

“Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar;
evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da
istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar.”
Mustafa Kemal Atatürk

Nuri ÜNAL

Genel Başkan

 




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder