HABER DETAYLARI

SENDİKAMIZIN 2022 YILI 2. DÖNEM DENETLEMESİ TAMAMLANDI


Genel Merkez Denetleme Kurulu, 2022 yılı ikinci altı aylık denetlemesini gerçekleştirdi.

Sendika Genel Merkezimizin 01 Temmuz 2022-31 Aralık 2022 tarihlerini kapsayan 2022 yılı ikinci dönem çalışmaları, hesapları, gelir-gider durumları, harcamaları, iş ve işlemleriyle şubelerimizin durumlarının denetlemesi; 31 Ocak-02 Şubat Temmuz 2023 tarihlerinde Denetleme Kurulu Başkanımız Sadık Aktaş, Raportör Mehmet Öksüz, Denetleme Kurulu Üyelerimiz Mehmet Demir ve Sait Türk tarafından yapılmıştır.

Yapılan denetleme sonrası hazırlanan rapor, Denetleme Kurulu Başkanımız Sadık Aktaş tarafından Genel Başkanımız Nuri Ünal’a sunulmuştur.

Raporun sunulmasının ardından, Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Merkez Yönetim ve Denetleme Kurulu üyelerimiz ile bir araya gelerek;

2022 yılının değerlendirilmesi, yapılan çalışmalar, illerin üye durumları, genel ve güncel konular ile ilgili bilgilendirme ve istişare yapılmıştır.

Genel Başkanımız Ünal; Denetleme Kurulu üyelerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi; “6 ayda bir yapılan bu denetlemenin, iş ve işleyişlerimizin doğru bir şekilde yürümesine katkı sunmaktadır. Bütün teşkilat mensuplarımıza özverili çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Yetki hedefimize doğru emin adımlarla yürüyoruz. Bilen, birbirine inanan, güvenen ve gönül birlikteliğini oluşturan üyelerimizle inşaallah hedefimize ulaşacağız.

Kurulduğumuz günden itibaren ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı bir sendikacılık yapmaya devam ettik ve edeceğiz. Güne ve güce göre değil, hakkı tutup kaldırma mücadelemizden asla vaz geçmeyeceğiz.”

Genel Merkez Yönetim ve Denetleme Kurulu üyelerince, 2023 yılı faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

VAR OLSUN TÜRK DİYANET VAKIF-SEN. VAR OLSUN TÜRKİYE KAMU-SEN.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder