HABER DETAYLARI

DİYANET PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ


Genel Başkanımız Nuri Ünal ve Genel Başkan Yardımcılarımız Kadir Şahin, Nadir Baylar ve Arif Gürsoy Diyanet İşleri Başkanı sayın Prof.Dr.Ali Erbaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı sayın Kadir Dinç, İnsan Kaynakları Genel Müdürü sayın Akif Pusmaz ve Rehberlik ve Teftiş Başkanı sayın Hasan Güçlü’nün de hazır bulunduğu ziyarette “6 Şubat 2023 tarihinde ve sonrasında meydana gelen depremlerde vefat eden Diyanet çalışanlarımıza ve bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimize geçmiş olsun diyen Genel Başkan Ünal özetle şunları söyledi:

”Depremin ilk gününden itibaren, vatandaşlarımıza hizmet için ülkemizin her yanından bölgeye koşan Diyanet çalışanlarımıza Şahsınızda ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Arama kurtarmadan, yardım dağıtımına, cenaze defin işlemlerinden, manevi rehberlik hizmetlerine kadar yılmadan hizmet eden Diyanet çalışanlarımız her türlü takdiri hak etmektedir. Allah hepsinden razı olsun.

Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türkiye Kamu-Sen olarak bizler de depremin ilk gününden itibaren, ayni ve nakdi yardımlarla, acıların dinmesine ortak olduk ve olmaya devam ediyoruz.

Sendikamızın ve Türkiye Kamu-Sen’in misafirhanelerinde depremzede kamu çalışanı ve vatandaşlarımızı misafir ederek barındırdık. Onların ev ve diğer ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ediyoruz.

Deprem bölgesinde görev yapan Diyanet çalışanlarımızın nakil, görevlendirme, barınma ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli çalışmaların yapılması uygun olacaktır.”

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, deprem bölgesinde Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın yaptığı hizmetler ile ilgili bilgiler verdi. Kurum ve sendikaların birlikteliğinin önemini vurguladı.

Ayrıca; çalışma hayatı ve güncel konular ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder