HABER DETAYLARI

"KUR`AN KURSU ÖĞRETİCİLERİMİZ FEDAKARCA GÖREV YAPIYORLAR"


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Konya’da Kur’an kursu öğreticilerimizle buluştu. Toplantıda;

“Kur’an kursu öğreticilerimiz; geleceğimiz olan yavrularımızın hafızlık başta olmak üzere, her alanda yetişmelerini sağlamak için gece gündüz hizmet etmektedirler.

Konya ilimizde ve ülkemizin her yanında, mesai mefhumu gözetmeden milletimize hizmet eden Kur’an kursu öğreticilerimize üstün başarılar diliyorum. Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, çalışanlarımızın özlük, sosyal, idari ve diğer çalışma şartlarının iyileştirilmesi için çaba sarf ediyoruz.

Özellikle yatılı kurslarımızın, 4-6 yaş grubu ve diğer kurslarımızın günün şartlarına göte yeniden değerlendirilmesi önemlidir” dedi.

Kur’an kursu öğreticilerimiz çalışma hayatı ile ilgili konuları Genel Başkanımız Ünal’a ilettiler.

Konya temaslarında Selçuklu İlçe Müftüsü Bekir Derin’i de ziyaret eden Genel Başkan Ünal ve heyeti, ardından çalışanları odalarında ziyaret ederek, faaliyetler ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Genel Başkanımız Nuri Ünal’a, Genel Başkan Yardımcımız Kadir Şahin, Konya Şube Başkanımız Hüsamettin İğdi, Şube Başkan Yardımcılarımız Mehmet Ali Işık, Mehmet Demir, Mehmet Çomak, Yasemin Sert ve Saadettin Alim Deniz eşlik ettiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder