HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ ERZURUM`DA


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Erzurum programı kapsamında Erzurum İl Müftülüğü, Yakutiye İlçe Müftülüğü, Palandöken İlçe Müftülüğü’nü ziyaret etti.

Genel Başkanımız Nuri Ünal’a, Erzurum Şube Başkanımız İsmail Gülli ve Temsilcilerimiz eşlik ettiler.

Erzurum İl Müftüsü Dr. Rüstem Can, Yakutiye İlçe Müftüsü Selim Şahin ve Palandöken İlçe Müftüsü Ahmet Gözcü’yü makamlarında ziyaret eden Genel Başkan Ünal;

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, yapılan hizmetlere dün olduğu gibi bugün de katkı sunmaya devam edeceğiz. Önce ülkem anlayışı ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kurumsal yapısını zedelemeden, çalışanlarımızın huzurlu, mutlu ve başarılı bir çalışma içerisinde olması için çaba sarf ediyoruz. Devletimize sadakat, milletimize hizmet anlayışıyla, Diyanet personeli olması aidiyetinin en yüksek oranda olması, kurum yöneticilerimiz, çalışanlarımız ve hepimizin görevidir” dedi.

İl ve İlçe Müftülerimizde ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Genel Başkanımız Ünal; İl Müftülüğü personellerini de odalarında ziyaret ederek, 3600 ek gösterge, İLİTAM, rotasyon, lojmanlar, amir-memur ilişkisi, sendikalar arası ilişkiler, MBSTS, hac ve umre görevlendirmeleri, 4/B sözleşmeli personelin durumu, vekil imam-hatip, müezzin-kayyım ve fahri öğreticilerin durumu ve genel konular hakkında bilgiler verdi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder