HABER DETAYLARI

SENDİKAL ANLAYIŞIMIZ, HAYRA VESİLE OLMAKTIR


Sendikamızın Kayseri Şubemizin hizmet binasının açılışı Genel Başkanımız Nuri Ünal’ın katılımıyla gerçekleşti.

Açılış törenine; MHP Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Melikgazi İlçe Müftüsü Dr. Emrah Kandemir, Genel Başkan Yardımcılarımız Hakan Paş, Nadir Baylar, Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcıları Özkan Ulupınar, Emrah Coşkun, Özgür Çelikbaş, Türk Enerji-Sen Genel Başkan Yardımcısı Celal Burak Oğuzhan, Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Kamil Ünal, Sendikalarımızın Şube Başkanları, Nevşehir il Temsilcimiz kadir Gök, Çankırı İl Temsilcimiz Hasan Kara, sendikalarımızın yönetim kurulu üyeleri, üyelerimiz ve vatandaşlarımız katıldılar.

Genel Başkan Ünal açılışta şunları söyledi; “Önce ülkemiz ilkesiyle kurulan Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen, üyelerimize, bütün kamu çalışanlarına, emeklilerimize ve milletimize hizmet etmek için gece gündüz çalışmaktadır.

Sevgili Peygamberimiz’in (sas) buyurduğu “Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir” anlayışından bahisle, hayırlı işlerde öncü olmaya devam ediyoruz. Çalışanlarımızı ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içerisinde, özlük, sosyal haklarının iyileştirilmesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz.

Aynı zamanda, üyelerimize ve bütün çalışanlarımıza hizmet etmek için misafirhaneler kuruyoruz. Kayseri’de de hizmet binamızın hazırlanmasında emeği geçen başta Kayseri Şube Başkanımız M. Salim Nursaçan olmak üzere yönetim kurulu üyelerimize, üyelerimize ve katkı sunanlara ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”

Açılışta selamlama konuşması yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’de hizmet binasının hayırlı olmasını diledi. Kamu çalışanlarının problemlerinin giderilmesi için, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da gerekli desteği ve çalışmayı yapacaklarını söyleyerek başarılar diledi.

Açılış duasını Melikgazi İlçe Müftüsü Dr. Emrah Kandemir’in yaptığı hizmet binasının kurdelesi, katılımcılar tarafından kesildi.

Türkiye Kamu-Sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen üyelerimizin, çalışanlarımızın, emeklilerimizin, milletimizin ve ülkemizin hizmetindedir.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUMLAR

  1. Muzaffer ERİKOĞLU 18.05.2023

    Kayseri Şubesi Misafirhanemiz hayırlı olsun. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Başta Kayseri Şube başkanımız Salim NURSAÇAN`a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Misafirhaneler teşkilatımızın en büyük ihtiyaçlarındandır. Diğer illerimize de yapılması dileklerimle.

1

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder