HABER DETAYLARI

ARTVİN İSTİŞARE TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.


Genel Başkan Yardımcımız Arif Gürsoy, Artvin İl Temsilciliğimizin düzenlemiş olduğu istişare toplantısına katıldı.

İstişare toplantısına; Genel Başkan Yardımcımız Arif Gürsoy ile birlikte Artvin İl Müftüsü Mesut Harmancı, İl Müftü Yardımcısı Berat Karali, Türkiye Kamu-Sen Artvin İl Temsilcisi Hüseyin Aydın, Türk Diyanet Vakıf-Sen Trabzon Şube Başkanımız Mehmet Odabaşı, Artvin İl Temsilcimiz Özdemir Demirci ve İl Yönetimi ile ilçe temsilcilerimiz katıldılar.

Toplantıda açılış konuşmasını İl Temsilcimiz Özdemir Demirci yaptı. Artvin İl Müftüsü Mesut Harmancı, Türkiye Kamu-Sen Artvin İl Temsilcimiz Hüseyin Aydın ve Trabzon Şube Başkanımız Mehmet Odabaşı’nında selamla konuşmalarının ardından Genel Başkan Yardımcımız Arif Gürsoy katılımcılara hitap etti.

Genel Başkan Yardımcımız Gürsoy; “İlkeli, kararlı ve ahlaklı bir sendikacılık yaptıklarını belirterek, Devletimizin birliği, dirliği, milletimizin bütünlüğü, ay yıldızlı al bayrağımızın nazlı nazlı dalgalanması, ezanlarımızın beş vakit minarelerden okunması önceliğimizdir. Toplumu din konusunda aydınlatmak görevi olan Diyanet İşleri Başkanlığı’nın varlığı tartışılmaz. Her alanda çalışanları ile birlikte en üst seviyede olmalıdır.

Sendika olarak bizim çalışmalarımız buna katkı sağlamak içindir. Birlik ve beraberliğin tesisi hak edenin hakkıyla bir yerlere gelebileceği sistemin oluşmasıyla pekişecektir.” dedi.

Katılımcıların sorularını cevapladı, önerilerini dinledi. İlçe temsilcilerimiz karşılaştıkları problemleri ve çözüm yolları ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.

Genel Başkan Yardımcımız Arif Gürsoy toplantının ardından, Türkiye Kamu-Sen Artvin İl Temsilcimiz Hüseyin Aydın ve Trabzon Şube Başkanımız Mehmet Odabaşı ile birlikte 23 Mayıs Salı günü Artvin-Şavşat Karayolu’ndan Çoruh Nehri'ne düşen, Jandarma ve Afad ekiplerince arama çalışmaları devam eden kamyon şoförü Zübeyir Topal’ın ağabeyleri Hilmi Topal ve Kur'an kursu öğreticimiz Talha Topal’ı arama çalışmalarının yapıldığı bölgede tekrar ziyaret ederek arama çalışmalarına katıldı.

Allah’tan, bu zor süreçte Topal ailesine sabır ve metanet niyaz ediyoruz.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder