HABER DETAYLARI

VAKIFLAR ÇALIŞANLARININ SESİYİZ


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Genel Başkan Nuri Ünal’a Genel Başkan Yardımcımız Nadir Baylar ve Vakıflar Şube Başkanımız Ercan Odabaşı eşlik ettiler.

Genel Başkan Ünal ziyarette şunları belirtti; “Vakıflar Genel Müdürlüğü; asırlardır bizlere emanet olarak bırakılmış, eşi benzeri olmayan, büyük bir titizlikle yapılmış ve günümüze kadar gelmiş eserleri, yarınlara emanet etmenin çabası gayreti içerisindedir.

Sadece Allah’ın rızasını kazanmak, insanlara, bütün canlılara ve tabiata faydalı olabilmek için ecdadımız; kütüphaneler, köprüler, hanlar, hamamlar, medreseler, camiler, şifahaneler, kervansaraylar, aş evleri ve barınaklar gibi hayır kurumlarını inşa etmişlerdir. Yapılan bu eserler sadece canlıları değil, bizlere emanet edilen çevremizi korumak için de yapılmıştır. Oluşturulan vakıf eserlerinin yaşaması, korunması ve işletilmesi için de gerekli tedbirleri almıştır.

Vakıflar Genel Müdürlüğü, üstlendiği önemli görevleri yurtiçi ve yurtdışında kıymetli çalışanlarıyla yerine getirmektedir.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak; önce ülkemiz anlayışıyla, hizmet kolumuzda bulunan güzide kurumumuz Vakıflar Genel Müdürlüğü ve kıymetli çalışanlarının her alanda en ileri düzeyde olmaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Çalışmaların daha verimli, iş huzuru ve barışının devamı için, yapılacak atama-nakil, görevde yükselme, unvan değişikliği ve nakillerinde liyakat, ehliyet, bilgi, tecrübe ve hakkaniyet öncelik olmalıdır. Yıllarca emek vermiş çalışanlara gerekli unvan değişiklikleri sağlanmalıdır. Çalışanlar, özellikle sendikal tercihlerinden dolayı ayrıştırmaya tabi tutulmamalıdır.

Diğer kurumlara göre çalışan sayısı az olan Vakıflar personelinin; mali, özlük ve sosyal haklarındaki eksiklikler bir an önce giderilmelidir.

Şahsınızda, Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanlarımıza üstün başarılar diliyor, muhteşem vakıf eserlerini, kurum ve kuruluşlarını kurarak bizlere emanet eden şanlı ecdadımızı, hayırseverleri ve yardımcı olanları rahmet, minnet, şükran ve dualarla anıyorum” dedi.

Genel Müdür Sinan Aksu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vakıflar çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Genel Başkan Ünal, ziyaretin ardından Vakıflar çalışanlarının talepleri ile ilgili hazırladıkları dosyayı Genel Müdür Sinan Aksu’ya sundu.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder