HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ GÖNEN VE BANDIRMA`DA ÜYELERİMİZLE BULUŞTU


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Balıkesir-Gönen ve Bandırma İlçe Müftülüklerini ziyaret etti.

Genel Başkan Ünal’a, Genel Başkan Yardımcılarımız Hilmi Şanlı, Hakan Paş, Balıkesir Şube Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Ören, Hasan Bulur, Bilal Sılay ve İlçe Temsilcilerimiz eşlik ettiler.

Ziyaretlerde; Gönen İlçe Müftüsü Ahmet Duran, Bandırma İlçe Müftüsü Abdulhamid Pehlivan, Türk Eğitim-Sen Gönen İlçe Temsilciliği ve çalışanlar ziyaret edildi.

İlçe müftülerimiz ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilçelerindeki çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulundular.

Gönen İlçe Müftülüğü personel aylık toplantısına katılan Genel Başkan Ünal; “Sendikal faaliyetler hakkında bilgiler vererek, Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve çalışanlarımızın her alanda öncü ve önder olması için çalıştıklarını” dile getirdi.

Ünal, beraberindeki heyet ile birlikte 4-6 yaş, kız ve erkek Kur’an kurslarını ziyaret ederek, Kur’an kursu hocalarımız ve öğrencilerimize başarılar diledi.

Ardından, Balıkesir Şubemiz Gönen ve Bandırma İlçe Temsilciliklerimizin düzenlediği toplantılara katıldı. Bandırma toplantımıza Bandırma ilçe müftüsü iken emekli olan Halil Şekerci’de katıldı. 

Ünal şunları söyledi; “Toplantımızın hayırlara vesile olmasını ve sonuçları itibariyle Sendikamıza, Türkiye Kamu-Sen’imize, Diyanet ve Vakıflar camiasına ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Katkı sunan, emeği geçen temsilcilerimize ve siz kıymetli üyelerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Türkiye Kamu-Sen, üye sendikaları ve Sendikamız Türk Diyanet Vakıf-Sen kurulduğu günden itibaren, önce ülkemiz anlayışı ile hak mücadelesini yürütmektedir.

İlkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı bir sendikal hareketin öncüsü oldu ve olmaya devam ediyor. Kim ne derse desin, bizler doğrudan ayrılmayacağız.

Üyelerimizin ve bütün kamu çalışanlarının huzurlu ve mutlu olması, çalışma barışının her alanda hayata geçmesi için çaba gösteriyoruz. Devlet memurlarımız hak ettikleri yere, kendi haklarıyla gelebileceği sistem oluşmalıdır. Atama, nakil, görevde yükselme ve unvan değişikliğinde liyakat, bilgi, hakkaniyet ve adalet hâkim olmalıdır.

Sendikalar da adaletli sistemin oluşmasına katkı sunmalıdır. Bazı sözde sendika temsilcileri 'bize üye olursan işin olur, yoksa sana hayat hakkı yok' anlayışında artık vaz geçmelidir. Bu anlayış insan onuruna aykırı bir tutumdur.

Devletimizin birliği, dirliği, ülkemizin bütünlüğü, şehit kanlarıyla sulanan ay yıldızlı al bayrağımızın nazlı nazlı dalgalanması, ezanlarımızın beş vakit minarelerden okunması ve Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü gibi güzide iki kurumumuzun ve çalışanlarımızın her alanda en üst seviyeye çıkması için sendikal faaliyetler içerisindeyiz.

Kısaca, Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak çalışanlarımızın problemlerinin çözümü için, her platformda ve ne gerekiyorsa yapıyoruz.

Bunun içindir ki, üyelikleriniz bizim için kıymetlidir, bize emanettir.

Bizleri bir araya getiren Balıkesir Şubemize, Gönen İlçe Temsilciliğimize ve katıldığınız için sizlere tekrar teşekkür ediyorum.

Var olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen, var olsun Türkiye Kamu-Sen."

Genel Başkanımız, daha sonra üyelerimizin görüş ve önerilerini dinleyerek, sorularını cevaplandırdı.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder