HABER DETAYLARI

34. BAŞKANLAR KURULUMUZU GERÇEKLEŞTİRDİK


Türk Diyanet Vakıf-Sen 34. Başkanlar Kurulu İstişare Toplantısı Genel Başkanımız Nuri Ünal’ın başkanlığında; Genel Başkan Yardımcılarımız, Şube Başkanlarımız ve İl Temsilcilerimizin katılımıyla 25 Temmuz 2023 Salı günü interaktif ortamda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Bursa Şube Başkanımız Eyüp Bulut’un okuduğu Kur’an-ı Kerim ve dua edilerek başlandı.

Toplantının açılış konuşmasında Genel Başkan Ünal; 2023 yılının ilk yedi ayının değerlendirmesini yaptı. Sendikamızın 22. Kuruluş yılını kutlayarak, sendikal faaliyetler, ülke gündemi, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanlarının karşılaştıkları problemler, çalışma hayatı ile teşkilatlarımızın çalışmaları ile ilgili konularda bilgilendirme yaptı.

Sendikamızın büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayan, her türlü özveriyi ortaya koyan teşkilatımızın kıymetli mensuplarına ve değerli üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlkemizden, ülkümüzden ayrılmadan etkili olan Sendikamızı yetkili yapmak için mücadelemiz devam ediyor” dedi.

Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımızın problemlerinin çözümü için çaba sarf ettiklerini kaydeden Genel Başkanımız Nuri Ünal şöyle devam etti;

Banka promosyonları ile ilgili olarak, Türk Diyanet Vakıf-Sen, çalışanlarımızın hak ve menfaati için, banka ayrımı gözetmeden öncelik hizmet alımı ve en yüksek promosyon alınması için mücadelesini sürdürecektir.

Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımızın problemlerinin çözümü ve çalışma huzurunun artırılması için üretiyoruz, mücadele ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz.”

Genel Başkanımızın konuşmasının ardından Şube Başkanlarımız ve İl Temsilcilerimiz söz alarak gündem ve güncel konular ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder