HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ ZİYARETLER DE BULUNDU.


Genel Başkan Yardımcılarımız Hilmi Şanlı ve Kadir Şahin, Sendikal programları kapsamında Bilecik, Bayburt ve Gümüşhane illerini ziyaret ettiler.

Program dahilinde Genel Başkan Yardımcımız Kadir Şahin, Bayburt Valiliği, Bayburt İl Müftülüğü, Demiröz İlçe Müftülüğü, Aydıntepe İlçe Müftülüğü ve Gümüşhane İlçe Müftülüğü’nü ziyaret ettikten sonra Bayburt İl Temsilciliğimiz ve üyelerimizle bir araya geldi.

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Bayburt İl Müftüsü Abdurrahman Şahin ve Gümüşhane İlçe Müftüsü Hüseyin Gün’ü makamlarında ziyaret eden Şahin; “Sendikal faaliyetler ve güncel konular ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, sendikaları bir araç olarak gördüklerini ve asıl olanın Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve çalışanlarının her alanda en ileri düzeyde olması için çalıştıklarını belirtti.

Sendikal veya farklı sebeplerle çalışanların ayrıştırmaya tabi olmadan, hak edenin hak ettiği yere gelmesinin önemini vurguladı ve çalışanlarımızın kurum aidiyet duygusunun geliştirilmesi önem arz etmektedir” dedi.

Genel Başkan Yardımcımız Kadir Şahin'e, Türkiye Kamu-Sen Bayburt İl Temsilcimiz Ahmet Çalışkan, Bayburt İl Temsilcimiz Şahset Saka ve Gümüşhane İl Temsilcmiz Köksal Sevim eşlik ettiler.

Genel Başkan Yardımcımız Hilmi Şanlı ise; Bilecik İl Temsilciliğimizin düzenlemiş olduğu istişare toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Genel Başkan Yardımcımız Şanlı özetle şunları söyledi;

“Türk Diyanet Vakıf-Sen’in kuruluş ilkesini, ülkenin milleti ve devleti ile bölünmez bütünlüğü olarak belirlemesi, bu kurumun dünya ve ülke gerçeklerini ve milletimizi yok etmek isteyenlerin oyunlarını, kurulduğu günlerde gördüğünün ifadesidir. Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen yalnızca ücret sendikacılığı yapmayıp, aynı zamanda toplumun ve çalışanlarımızın bütün sıkıntılarıyla yakından ilgilenmektedir. Türk Diyanet Vakıf-Sen güçlü bir demokratik kitle örgütüdür. Türk Diyanet Vakıf-Sen, Türkiye sevdalılarının bir araya geldiği “bizim ilkemiz önce ülkemiz” prensibini ön plana çıkaran, “çalışan, üreten, yol gösteren, hak eden ve hak ettiğini mutlaka alan” bir sendikacılık anlayışıyla hizmet vermektedir. Başlangıçtaki hedefleriniz, geleceğinizi belirler.

Çalışanlarımızın problemlerinin çözümü yine Türk Diyanet Vakıf-Sen’in ve Türkiye Kamu-Sen’in yetkili olması ile olacaktır. Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türkiye Kamu-Sen olarak, bizim ilkemiz önce ülkemiz anlayışıyla, Devletimizin daim, ülkemizin güçlü, milletimizin huzurlu, çalışanlarımızın mutlu olması için mücadeleye sizlerle birlikte devam edeceğiz.

Katılımlarınızdan ve katkılarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder