HABER DETAYLARI

BURS/EĞİTİM YARDIMI YAPILMALIDIR.


DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI VE TÜRKİYE DİYANET VAKFI ÇALIŞANLARIMIZ İLE EMEKLİLERİNİN YÜKSEKÖĞRENİMDE OKUYAN ÇOCUKLARINA OKUL AYRIMI OLMADAN BURS/EĞİTİM YARDIMI YAPILMALIDIR.

 

Türkiye Diyanet Vakfı, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın faaliyetlerine destek olmak, din hizmetlerinin daha geniş kitlelere ulaştırılması ve dini hizmetlerde görev alacak neslin yetiştirilmesi gayesiyle kurulmuştur.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın bugünlere gelmesinde, hayırsever vatandaşlarımızın yanı sıra, Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanlarımızın önemli katkıları vardır.

Türkiye Diyanet Vakfı’nca burs program takvimi; İlahiyat Akademi, Özel Destek Akademi ve Lisansüstü İlahiyat Akademi Burs Programı olarak açıklanmıştır.

Önceki yıllarda, Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanları ve emeklilerinin yükseköğrenimde okuyan çocuklarına burs/eğitim yardımı verilmişti.

Ancak, son yıllarda bu uygulamadan vazgeçilerek, yukarıda zikredilen program uygulamaya geçirilmiştir.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın bugünlere gelmesinde büyük emeği ve katkısı olan Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanlarının beklentisi ve talebi, geçmiş yıllarda olduğu gibi burs veya eğitim yardımının yapılması yönündedir.

Bu itibarla, 2023-2024 Eğitim öğretim yılında, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı çalışanlarımız ile emeklilerinin yükseköğrenimde okuyan çocuklarına, okul ayrımı olmadan burs/eğitim yardımı yapılması hususunda Türkiye Diyanet Vakfı’na yazılı olarak başvuruda bulunduk.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUMLAR

  1. Abdussamed Güven 15.11.2023

    Diyanet vakfına şimdiden teşekkür ederim

  1. Bilgehan Kocabıyık 14.12.2023

    İzmir de ilahiyat öğrencisiyim 18 yaşındayım

1

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder