HABER DETAYLARI

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK


Cumhuriyetimizin 100. Yaşını büyük bir sevinçle kutlarken, Bölge İstişare Toplantılarımız çerçevesinde üçüncü toplantımızı milli mücadele meşalemizin yakıldığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şehri Samsun’da gerçekleştirdik.

ÖNDER KAHVECİ: İKİNCİ ASRIMIZI TÜRK YÜZYILI YAPACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUZ

Samsun’da teşkilat yöneticilerimiz ve üyelerimize seslenen Genel Başkan Önder Kahveci, “19 Mayıs 1919 günü Samsun’a ayak basarak Anadolu’yu şaha kaldıran, küllerinden yepyeni bir devlet kuran ve bu devleti Cumhuriyet rejimi ile taçlandırarak bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. 

Emekle, alın teriyle, kanla, göz yaşıyla 100 yaşına ulaştırdığımız cumhuriyetimizi ve devletimizi ne pahasına olursa olsun korumak, yaşatmak ve gençlerimize daha güzel bir gelecek bırakmak için her türlü fedakarlığı göstereceğimize ve ikinci asrımızı Türk Yüzyılı yapacağımıza söz veriyoruz” dedi.   

İSTİŞARE TOPLANTIMIZDA CUMHURİYET COŞKUSU VE HEYECANI DİNMEDİ

Bir asırlık Cumhuriyet coşkumuzun ve heyecanının salonun her bir köşesinde hissedildiği toplantımıza, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanımız Önder Kahveci, sendikalarımızın Genel Başkanları, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Şube başkanlarımız, İl temsilcilerimiz, teşkilat yöneticilerimiz, üyelerimiz ve çok sayıda davetli katıldı.

https://www.kamusen.org.tr/genel-haberler/cumhuriyetimizin-100-yilinda-bolge-istisare-toplantimizi-%E2%80%9Csamsun%E2%80%9Dda-gerceklestirdik/5032/




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder