HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ KAHRAMANMARAŞ`TA ZİYARETLERDE BULUNDU.


Genel Başkanımız Nuri Ünal ve Genel Başkan Yardımcımız Ali Tuna; Kahramanmaraş programları kapsamında; Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Dulkadiroğlu İlçe Müftüsü Ali Canbolat, Türkiye Kamu-Sen Kahramanmaraş İl Temsilcimiz Ziya Yenipınar ve müftülük çalışanlarımızı ziyaret ettiler.

Genel Başkan Ünal ziyaretlerde; “Kahramanmaraş il ve ilçelerinde görev yapan bütün çalışanlarımıza milletimize din hizmeti sunmada başarılar diliyorum” dedi. Ünal şöyle devam etti; “Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, önce ülkemiz anlayışıyla, güzide kurumumuz Diyanet İşleri Başkanlığımızın kurumsal yapısına halel getirmeden sendikal faaliyetler yapıyoruz. İlkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı bir sendikal anlayışın dün olduğu gibi bugün ve yarın da hep öncüsü olmaya devam edeceğiz.

Araç olarak gördüğümüz sendikal anlayışımızda, diğer sendikalarla hizmette yarışı önceliyoruz. Fazla üye olsun diye, bütün değerleri yok eden, din görevliliğine ve Diyanet personeline yakışmayan sözde sendikal anlayışların karşısında olmaya devam edeceğiz. Diyanet İşleri Başkanlığımızın her alanda örnek ve öncü bir kurum olması için gerekli katkıyı sunmaya, gördüğümüz eksiklikleri usulünçe muhataplarımıza söylemeye devam edeceğiz.

Yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli depremlerde vefat eden görevlilerimizi ve bütün vatandaşlarımızı tekrar rahmetle yâd ediyorum. En kısa sürede kamu görevlilerimizin ve vatandaşlarımızın barınma sorunu başta olmak üzere karşılaştıkları diğer sıkıntıların giderilmesi için yapılan  çalışmaları desteklediğimizi bir kez daha ifade ediyorum. Yüce Allah, vatanımızı milletimizi bütün kötülüklerden ve felaketlerden muhafaza eylesin."

Genel Başkanımıza, Genel Başkan Yardımcımız Ali Tuna, Kahramanmaraş İl Temsilcimiz Veli Dinçarslan ve İl Temsil Heyeti Üyelerimiz eşlik ettiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder