HABER DETAYLARI

TÜRK DİYANET VAKIF-SEN UMUTTUR


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcılarımız Hilmi Şanlı ve Ali Tuna, Kayseri programları kapsamında Kayseri İl Müftülüğü, Kocasinan ve Melikgazi İlçe Müftülükleri, Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilciliği, TÜRKAV Kayseri Şubesi ve Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığını ziyaret ettiler.

Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcılarımıza, Kayseri Şube Başkanımız Mustafa Salim Nursaçan, Şube Başkan Yardımcılarımız ve Temsilcilerimiz eşlik ettiler.

Ziyaretlerde; Kayseri İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, Kocasinan İlçe Müftüsü Halil Uzun, Melikgazi İlçe Müftüsü Dr. Emrah Kandemir, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur, Türkav Kayseri Şube Başkanı Ali Özocak, Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilciliği ve çalışanlar ziyaret edildi.

Ziyaretlerde; Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcılarımız; Sendikal faaliyetler hakkında bilgiler vererek, Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve çalışanlarımızın her alanda en üst seviyede olması için çalıştıklarını” dile getirdiler.

İl ve İlçe Müftülerimiz, Başkanlarımız, Temsilcilerimiz ve çalışanlarımızda ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, çalışmalar hakkında bilgi verdiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder