HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ DÜZCE`DE


1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Türk Diyanet Vakıf-Sen Düzce İl Temsilciliğimiz üyelerimiz ve personellerimizle Kahvaltılı İstişare Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Genel Başkan Yardımcılarımız Nadir Baylar ve Ali Tuna katıldılar.

Düzce İl Temsilcimiz Hasan Pervane’nin organize ettiği toplantıya Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce İl Müftüsü Osman Aydın, Vali Yardımcısı Haluk Çakmak, Bolu İl Müftü Yardımcısı Ünal Baş, Şube Müdürleri, Kur’an Kursu öğreticileri ve din görevlisi arkadaşlarımız katıldılar.

İl Temsilcimiz Hasan Pervane’nin açılış konuşmasının ardından, Düzce Valisi Selçuk Aslan ve Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü selamlama konuşması yaparak 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladılar.

Genel Başkan Yardımcımız Ali Tuna, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftamızın önemini belirttikten sonra din görevlilerimizin toplumun her kesimine ayrım gözetmeksizin hizmet ettiğini, bu hizmetler esnasında çeşitli sıkıntılarla karşılaştıklarını, karşılaşılan bu problemlerin çözümü için sendikaların olduğunu belirterek, biz sadece kendi üyelerimizin değil tüm diyanet personelimizin özlük ve mali haklarının düzeltilmesi için mücadele ettiğimizi ve bunu yaparken de kırmadan dökmeden saygı ve sevgi içerisinde çalıştıklarını belirtti.

Genel Başkan Yardımcımız Nadir Baylar ise yapmış olduğu konuşmada; toplantıyı tertip eden Düzce İl Temsilcimiz Hasan Pervane ve Yönetimine teşekkür ettikten sonra, toplantıya teşrif eden Sayın valimize, Belediye Başkanımıza ve İl Müftümüze hafta sonu zaman ayırıp bizlerle beraber oldukları için teşekkür etti.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen’in “Devlet-i ebed müddet” bilip, “Bizim İlkemiz, Önce Ülkemiz” diyerek yola çıktığını, Devletimiz ve kurumlarımızın kırmızı çizgimiz olduğunu, “İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın” ilkesinden hareketle devlet memurlarımızın özlük ve mali haklarının düzeltilmesi için hak aradığımızı söyledi.

Toplantı sonunda günün anısına Düzce Valisi ve Düzce Belediye Başkanına plaket takdim edildi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder