HABER DETAYLARI

DİYANET VE VAKIFLAR ÇALIŞANLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ.


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Trabzon İl Müftülüğü ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Genel Başkanımız Nuri Ünal’a, Genel Başkan Yardımcımız Arif Gürsoy, Trabzon Şube Başkanımız Mehmet Odabaşı ve temsilcilerimiz eşlik etti.

Ziyaretlerde; Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın, Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü İsmet Çalık ve çalışanlar ziyaret edildi.

Genel Başkan Ünal; “Sendikal faaliyetler hakkında bilgiler vererek, Diyanet İşleri Başkanlığı ve çalışanların her alanda en üst seviyede olması için çalıştıklarını” dile getirdi.

Ünal; “Sendika olarak Müftülük ve Diyanet çalışmalarına katkı sunduklarını söyledi. “Kurumumuz ve çalışanlarımızın her alanda en üst seviyede olması dileğimizdir” diyen Ünal, “araç olarak gördüğümüz sendika, Diyanet ve çalışanların önündeki engelleri kaldırmak için bir vesiledir” dedi.

Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nü ziyaretinde Ünal; “Vakıflar bizim için çok değerlidir. Ecdadımızın bize emanetlerini koruyarak geleceğe taşımaktadır. Az sayıda personeli ile özverili bir şekilde hizmet etmektedir. Vakıflar çalışanlarımızın atama, nakil, görevlendirme, görev ve unvan değişiklikleri başta olmak üzere, yapılan ve yapılacak iş ve işlemlerde, Kurum çalışanlarımızın içerisinden liyakat, bilgi, beceri ve hakkaniyetli bir şekilde faydalanılması, çalışma barışı ve verimini artıracaktır.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak; ülkemiz, milletimiz, kurumlarımızı önceleyerek, kıymetli üyelerimiz ve çalışanlarımızdan bizlere ulaşan talepleri ve gördüğümüz eksikliklerin giderilmesine aracılık ediyoruz.

Kurum yetkililerinin de her çalışanımızı kucaklayan ve sendikal tercihler başta olmak üzere, ayrıştırmalara sebep olmadan tutum ve davranış içerisinde olması önem arz etmektedir." dedi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder