HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ BİLECİK`TE ZİYARETLERDE BULUNDU


Genel Başkanımız Nuri Ünal Bilecik programı kapsamında; Bilecik Valiliği, Bilecik İl Müftülüğü ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’ni ziyaret etti.

Ziyaretlerde Genel Başkanımıza, Genel Başkan Yardımcımız Ali Tuna, Türkiye Kamu-Sen Bilecik İl Temsilcimiz Ali Osman Benli, Türk Sağlık-Sen Bilecik Şube Başkanı Ozan Genç, Bilecik İl Temsilcimiz Nazif Seral ve yönetim kurulu üyelerimiz eşlik ettiler.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl’ü makamında ziyaret eden Genel Başkanımız Nuri Ünal, Vali Aygöl'e çalışmalarında başarılar dileyip, sendikal faaliyetlerle ilgili bilgiler sunarak, çalışma hayatı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışmaları ve güncel konular hakkında görüş ve düşüncelerini dile getirdi.

Vali Aygöl'de ziyaretleri için Genel Başkanımız Ünal ve heyetine teşekkür ederek, başarılar diledi.

Genel Başkan Ünal Bilecik İl Müftüsü Ahmet Dilek’i ziyaretlerinde; “İl Müftümüzün şahsında Bilecik il ve ilçelerinde görev yapan bütün çalışanlarımıza milletimize din hizmeti sunmada başarılar diliyorum” dedi. Ünal şöyle devam etti; “Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, önce ülkemiz anlayışıyla, güzide kurumumuz Diyanet İşleri Başkanlığımızın kurumsal yapısına halel getirmeden sendikal faaliyetler yapıyoruz. İlkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı bir sendikal anlayışın dün olduğu gibi bugün ve yarın da hep öncüsü olmaya devam edeceğiz.

Araç olarak gördüğümüz sendikal anlayışımızda, diğer sendikalarla hizmette yarışı önceliyoruz. Fazla üye olsun diye, bütün değerleri yok eden, din görevliliğine ve Diyanet personeline yakışmayan sözde sendikal anlayışların karşısında olmaya devam edeceğiz. Diyanet İşleri Başkanlığımızın her alanda örnek ve öncü bir kurum olması için gerekli katkıya sunmaya gördüğümüz eksiklikleri usulünçe muhataplarımıza söylemeye devam edeceğiz.”

İl Müftüsü Ahmet Dilek’de, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Bilecik'te müftülük çalışmaları ile ilgili bilgiler vererek, genel ve güncel konularla ilgili görüşlerini dile getirdi.

Genel Başkanımız Nuri Ünal ve heyeti ardından Şeyh Edebali Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi'ni ziyaret etti. Yeni atanan Fakülte Dekanı Prof.Dr.Mustafa Baş ve  Dekan Yardımcısı Dr.Eyüp İnce’ye hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ardından Şeyh Edebali Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Fakrullah Tohumcu’yu ziyaret ederek üniversite hakkında bilgiler aldılar.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder