HABER DETAYLARI

HATAY EN KISA SÜREDE AYAĞA KALKMALIDIR


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcılarımız Hilmi Şanlı ve Ali Tuna, Hatay programları kapsamında Antakya Kaymakamlığı, Hatay İl Müftülüğü, Belen İlçe Müftülüğü, Dörtyol İlçe Müftülüğü, İskenderun İlçe Müftülüğü, Kırıkhan İlçe Müftülüğü, Reyhanlı İlçe Müftülüğü, Yayladağı İlçe Müftülüğü, Hassa İlçe Müftülüğü, Türkiye Kamu-Sen Hatay İl Temsilciliği ve Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığını ziyaret ettiler.

Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcılarımıza, Hatay Şube Başkanımız Sebahattin Sağlam, Şube Başkan Yardımcılarımız ve İl ve İlçe Temsilcilerimiz eşlik ettiler.

Genel Başkan Ünal; “Hatay’da özveriyle görev yapan, kendi acısını unutarak milletimize hizmet eden tüm Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Çalışanlarımızın barınma problemi bir an önce giderilmeli, kalıcı konutlara geçişleri sağlanmalıdır. Deprem tazminatı ödemesi tekrar verilmelidir.”

Ziyaretlerde; Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş, Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu, Belen İlçe Müftüsü Hamza Köse, Dörtyol İlçe Müftüsü Kazım Ural, İskenderun İlçe Müftüsü Ramazan Avcı, Kırıkhan İlçe Müftüsü Mehmet Altunal, Reyhanlı İlçe Müftüsü Abdullah Doğan, Yayladağı İlçe Müftüsü Necat Şimşek, Hassa İlçe Müftüsü Mustafa Kuş, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Türkiye Kamu-Sen Hatay İl Temsilciliği ve çalışanlar ziyaret edildi.

Kaymakamımız, İl ve İlçe Müftülerimiz, Başkanlarımız, Temsilcilerimiz ve çalışanlarımız da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Ziyaretlerin ardından, Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcılarımız çalışanlarımızın aylık mutat toplantılarına katılarak Sendikal faaliyetler hakkında bilgiler verip, Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve çalışanlarımızın her alanda en üst seviyede olması için çalıştıklarını” dile getirdiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder