HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ ANKARA 1 NOLU ŞUBE KONGRESİNE KATILDI.


Diyanet Merkez Teşkilatı çalışanlarımızın üye olduğu Ankara-1 Nolu Şube Kongremiz büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

20 yıl önce Sendikamızın kuruluşunun gerçekleştiği Diyanet Merkez Teşkilatı Ankara 1 Nolu Şubemizin 7. Olağan Genel Kurulunda konuşan Genel Başkanımız Nuri Ünal şunları söyledi;

“Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımızın güçlü sesi olan Türk Diyanet Vakıf-Sen, 20 yıl önce bizlere öncülük eden merhum Tevfik Yüksel ağabeyimizin kurucu Genel Başkanlığında kurulmuş ve bugünlere aynı ruhla gelmiştir. Kurulduğu gün ortaya koyduğumuz bizim ilkemiz, önce ülkemiz anlayışıyla, ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı Sendikacılığın öncülüğünü yapmaktayız.

Sendikal mücadelemiz; Devletimizin güçlü, milletimizin huzurlu, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımızın mutlu olması içindir. Sendikalar güzele ve hayırlı hizmetlere bir araçtır. Bu aracın doğru, dürüst ve emin bir şekilde hedefe götürülmesidir. Diyanet ve Vakıflarda etkili olan Sendikamızın artık yetkili olma zamanı gelmiştir.

Bugüne kadar görev yapan arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Zor bir süreçte Şube Başkanlığını üstlenen Hamit Kahveci ve yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek arkadaşlarıma üstün başarılar diliyorum. En kısa zamanda, Diyanet Merkez Teşkilatında hakkımız olan yetkiyi yeniden almak için, görev alan arkadaşlarımızın bugünden itibaren çalışmalarına hız vermelerini istiyorum.

Avrasya Diyanet Vakıf-Sen’i feshederek, Türk Diyanet Vakıf-Sen’e katılma kararı alan Genel Başkan Kadir Şahin’in şahsında bütün üyelerimize tekrar hoş geldiniz diyorum. Diyanet ve Vakıflar hizmet kolunda birliğin, dirliğin ve bütünlüğün adresi Türk Diyanet Vakıf-Sen’dir.

Var olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen, Var olsun Türkiye Kamu-Sen.”

Tek liste halinde gidilen seçimlerde Ankara 1 Nolu Şube Yönetimi Hamza Alaçam Başkanlığında oluştu.

Başarılar dileriz.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder