HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ NURİ ÜNAL İZMİR`DE


Genel Başkanımız Nuri Ünal Şubemizin 7. Olağan Genel Kurulu için gittiği İzmir’de bir dizi temaslarda bulundu.

Öncelikle İzmir İl Müftüsü Salih Sezik’i makamında ziyaret eden Ünal şunları söyledi; “İl Müftümüze hem hayırlı olsun hem de başarılı çalışmalar diliyorum. Egemizin incisi İzmir’imizde Diyanet teşkilatımızın çalışmalarının daha üst seviyelere çıkacağına inancım tamdır. İzmir İl ve ilçe müftülüklerimizle birlikte vatandaşlarımıza yapacakları hizmetlerde üstün başarılar diliyorum. Misafirperverlikleri için de ayrıca teşekkür ediyorum. İzmir İl Müftümüz Salih Sezik’in şahsında İzmir’de görev yapan bütün çalışanlarımıza selamlarımı sunuyorum.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak bizler, önce ülkem anlayışıyla, Diyanet İşleri Başkanlığı gibi özel ve güzide bir kurumun personeli olduğumuzu unutmadan sendikal faaliyetler yapıyoruz. Gördüğümüz eksiklikleri, görüş ve önerilerimizi yıkmadan, yıpratmadan ve bize yakışan usul ve üslupla söylüyoruz ve söylemeye devam edeceğiz.

Kurumlarımız bizim için çok değerlidir. Kurumlarımız yıpratılmadan, çalışanlarımızın kurum aidiyetinin en üst seviyeye çıkarılması elzemdir. ”

İzmir İl Müftüsü Salih Sezik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarda başarılar diledi. 

Ziyarette İzmir İl Müftü Yardımcıları, İzmir Şube Başkanımız Mehmet Öksüz ve Şube Yönetim kurulu üyelerimiz de hazır bulundular.

Genel Başkanımız, İl Müftülüğü çalışanlarını bürolarında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar dileyerek, sendikal çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve soruları cevaplandırdı.

Ardından İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek, Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven’i makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Türkiye Kamu-Sen İzmir il Temsilciliğini ziyaret eden Genel Başkanımız Ünal, Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’i parti binasında ziyaret etti. Ziyaretlerde sendikal faaliyetler, kamu çalışanlarının problemleri ve güncel konular ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder