HABER DETAYLARI

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.


Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü açıklaması;

Ülkemizin her köşesinde okullarımızda, Diyanet işleri Başkanlığı’na bağlı eğitim merkezlerimizde görev yapan bütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, vatandaşlarımıza ve geleceğimiz çocuklarımıza Kur’an öğreten ve “Kur’an Kursu Öğretmeni” olmaları için uğraştığımız Kur’an Kursu Öğreticilerimize başarılar diliyoruz.

"Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?" (Zümer Suresi-9) emri gereği, bilen, anlayan, düşünen ve idrak eden insanlarımızın oluşmasını sağlayan bütün öğretici ve öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz.

“Ağaç yaş iken eğilir” atasözünde olduğu gibi, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza, her alanda yeni bilgiler öğreten, onları en iyi şekilde eğiten ve onlara örnek olan öğretici ve öğretmenlerimizin 24 Kasım vesilesiyle bütün problemleri kalıcı olarak çözüme kavuşturulmalıdır.

İlk emri “oku” olan bir dinin mensupları olarak, bilgiyi en doğru bir şekilde öğrenmek ve öğretmekle sorumluyuz. “Ben muallim olarak gönderildim.” diyen sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed’in (sas) güzel ahlakını gelecek nesillerimize yaşayarak göstermeli ve anlatmalıyız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır” dediği gibi, öğretmenlerimiz bütün cahilliği yenmek için, her şartta üzerine düşeni yapmanın gayreti içerisinde olan öğretmenlerimize saygılarımızı sunuyoruz.

Emekli olanlara sağlık huzur diliyoruz. Şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere vefat etmiş bütün öğretmenlerimizi rahmetle anıyoruz.

Bu duygularla, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve insanlarımıza doğru bilgileri öğreten, eğiten ve geleceğe hazırlayan öğretici ve öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder