HABER DETAYLARI

27. BAŞKANLAR KURULU TOPLANTIMIZI TELEKONFERANSLA YAPTIK


Türk Diyanet Vakıf-Sen 27. Başkanlar Kurulu toplantısı
25 Temmuz 2020 Cumartesi günü telekonferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcılarımız, Şube Başkanlarımız ve İl Temsilcilerimizin katıldığı toplantıda; Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının durumu, içerisinde bulunduğumuz sürecin değerlendirilmesi, karşılaşılan problemler ve talepler değerlendirildi. Sendikal çalışmalarımız hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. 

Genel Başkanımız Nuri Ünal, toplantının açılışında katılanlara teşekkür ederek şunları söyledi; “Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Merkezi olarak; bütün teşkilat mensuplarımıza, bütün zorluklara, engellere ve engellemelere rağmen, fedakârca, yılmadan, yorulmadan, hakkı tutup kaldırmak için sendikal hareketimize güç katan bütün yönetimlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Türk Diyanet Vakıf-Sen; hakkı tutup kaldırma mücadelesinden, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının birliği, dirliği, bütünlüğü, huzurlu ve mutlu olması çabasından, adalet ve liyakatin esas alınması anlayışından asla ve asla taviz vermeden yoluna devam edecektir.” dedi.

Şube Başkanlarımız ve İl Temsilcilerimiz de görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Birlik ve beraberlik anlayışının en üst düzeyde olduğu şu günlerde, özellikle idarecilerin çalışanları sendika tercihlerinden dolayı ayırmamaları gerektiği vurgulandı. Çalışanlara eşit mesafede olunması gerektiği bir kez daha dile getirildi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder