HABER DETAYLARI

SAKARYA İL TEMSİLCİLİĞİMİZ ŞUBE OLDU.


Sakarya İl Temsilciliğimiz şube yeter sayısına ulaşarak şube oldu. Şubemiz 16.10.2020 tarihinde 1. Olağan Genel Kurulunu tamamladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, şehitlerimiz ve ahirete irtihal etmiş üyelerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan Genel Kurulumuza Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcılarımız Atila Ayhan ve Mustafa Ünlü, Kocaeli Şube Başkanımız Mehmet Ali Karadaşlı katıldılar.

Açılışın ardından Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Kurula katılanlara hitap etti.

Ünal; Türk Diyanet Vakıf-Sen'in, ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı bir sendikacılık yaptığını belirtti.

Genel Başkanımız Ünal, “Sakarya İl Temsilciliğimiz şube yeter sayısına ulaşarak, emek mücadelemizde sendikamıza heyecan ve güç kazandırmıştır. Başta İl Temsilcilerimiz olmak üzere Sakarya-Yalova Şubemizin oluşmasında gösterdikleri çabadan dolayı tüm yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Yeni seçilen arkadaşlarımıza ve Şube Yönetimine başarılar diledi.

Ayrıca Genel Kurulumuza Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, il başkan yardımcıları, Adapazarı İlçe Başkanı Halil Hakan Oturak ve Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu katıldı.

Başkan seçilen Salih Çil ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileten Akar, kongrede gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Tek liste halinde girilen seçim sonucuna göre;

Türk Diyanet Vakıf-Sen Sakarya-Yalova Şubesi Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine,

Salih Çil, Orhan Korkmaz, Mustafa Sarı, Ferhat Duman, Murat Akyol, Muharrem Keskin, Emrah Sağlam seçilmişlerdir.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, seçilen arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar dileriz.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUMLAR

  1. Muzaffer ERİKOĞLU 05.11.2020

    Bir kez daha ayağa kalkan Sakarya Şubemizi tebrik ediyorum. Hayırlı olsun. Emeği geçen öncelikle Salih ÇİL Başkanımızı ve yönetim kuruluna teşekkür eder, tüm katılımcılara en derin selam ve muhabbetlerimi arz ediyorum. Türk Diyanet Vakıf-Sen İstanbul 1 No`lu Şube Başkanı

1

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder