HABER DETAYLARI

DİN GÖREVLİLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU


1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından din görevlilerimize kahvaltılı bir program düzenlendi.

Ev sahipliğini MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür’ün yaptığı programa Genel Başkanımız Nuri Ünal ve Genel Başkan Yardımcımız Hakan Paş katıldılar.

Genel Başkanımız Nuri Ünal programda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bu önemli haftamızı kutlamak için, din görevlilerimizi kahvaltılı programda buluşturan MHP İl Başkanı sayın Birol Gür ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.

Diyanet İşleri Başkanlığımız ülkemizin en güzide kurumlarından biridir. Vatandaşlarımıza din hizmeti sunan, öncülük ve önderlik yapan din görevlilerimiz her türlü takdiri hak etmektedirler.

Vefat eden bütün görevlilerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyor, emekli olanlara sağlık ve huzur diliyorum. Şu anda yurt içinde ve yurt dışında fedakarca görev yapan bütün çalışanlarımıza başarı ve mutluluklar diliyorum.”

İl Başkanı Birol Gür’de “Diyanet İşleri Başkanlığı bizler için önemli bir kurumdur. Siz değerli din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyorum. Vatandaşlarımıza doğru dini bilgileri anlatmak ve öğretmek gibi değerli bir görev yapıyorsunuz. Bunun için de parti olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum” dedi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder