HABER DETAYLARI

ŞUBE KONGRELERİMİZ TAMAMLANDI.


Şubelerimizin Genel Kurulları 18 Aralık 2021 Cumartesi günü Tokat-Amasya Şubemizin kongresiyle tamamlanmış oldu.

Tokat-Amasya Şube Genel Kuruluna katılan Genel Başkanımız Nuri Ünal şunları söyledi; “Türk Diyanet Vakıf-Sen, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarına hizmet etmek için var gücüyle mücadele etmektedir.

Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının gerçek savunucusu Türk Diyanet Vakıf-Sen’dir.

Bunun içindir ki; Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının tercihi olmaktadır.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak; ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı sendikacılığın öncülüğünü yaparak, çalışanlarımızın haklarını korumaya devam ediyoruz. Toplumun önderi, öncüsü ve örnekliği olan Diyanet çalışanlarımız her şeyin en iyisine ve güzeline layıktır. Çalışanlarımız hak ettikleri yere, kendi hakları ve liyakatleri ile gelebilmelidir.

3600 ek gösterge kamu çalışanları arasında ayrım yapılmadan, geciktirilmeden verilmelidir. 4/B Sözleşmeli çalışanların tamamı kadroya geçirilmelidir. Aynı şekilde, Fahri Kur’an Kursu öğreticileri, Vekil İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımların kadro talepleri yerine getirilmelidir. Hizmetlilerden, şoförlere, memurlardan, şeflere, uzmanlardan, müdürlere kadar bütün Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının problemleri çözüme kavuşmalıdır.

Kamu çalışanları, ümit var olsun çünkü Türkiye Kamu-Sen var, Diyanet ve Vakıflar çalışanları umutlarını yok etmesin Türk Diyanet Vakıf-Sen var.”

Tokat-Amasya Şube Genel Kurulumuza Genel Başkanımız Nuri Ünal’ın yanı sıra, Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ünlü, Tokat İl Müftü Yardımcıları Cabir Çelik, Mustafa Özdemir, Türkiye Kamu-Sen Tokat İl Temsilcimiz Nuri Derdiyokoğlu, Sendikalarımızın Şube Başkanları ve İl Temsilcileri, Tokat Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Yay katıldılar.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder