HABER DETAYLARI

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI GÖZ BEBEĞİMİZDİR


Genel Başkanımız Nuri Ünal ve Genel Başkan Yardımcımız Ali Tuna, Konya Şube Başkanlığımızca düzenlenen iftar programına katıldılar.

İftara; Konya İl Müftü Yardımcıları Kuddusi Uysal ve Mustafa Şimşek, Meram İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak, Selçuklu İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, Konya Dini İhtisas Merkezi Salih DOĞAN, Konya Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet CEYHAN, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi İsmail Çelik, İl ve Merkez İlçe Müftülüğü çalışanları, Kur’an Kursu Öğreticileri, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve çalışanlarımız katıldılar.

Konya Şube Başkanımız Hüsamettin İğdi, katılımcılara teşekkür ederek, Konya’da ayırmadan ve ayrıştırmadan hizmet ediyoruz dedi.

Genel Başkan Ünal katılımcılara hitaben şunları söyledi; “Konya Şubemizin iftar davetine katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, Yüce Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri ve duaları kabul eylesin.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, önce ülkemiz diyerek ve mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Diyanet İşleri Başkanlığına ve çalışanlarına hizmet ediyoruz.

Sendikayı bir araç görerek, hayra vesile olmak, Kurum ve çalışanlarımızın mutlu yaşayabilmesi için çaba sarf ediyoruz.

100. kuruluş yılını kutladığımız Diyanet İşleri Başkanlığı, ülkemizin en önemli kurumlarından birisidir. Sendika olarak, gördüğümüz eksiklikleri kırmadan, dökmeden, yıkmadan giderilmesi için muhataplarına iletiyoruz.

Birlikten, beraberlikten ve bütünlükten taviz vermeden, bütün çalışanlarımıza destek olmaya gayret ediyoruz.

Gazze başta olmak üzere, Doğu Türkistan ve bütün mazlum insanların refaha ve felaha ulaşması için, hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız.

İdrak edeceğimiz Kadir gecesini ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.”

Program öncesinde Genel Başkan Ünal ve Genel Başkan Yardımcısı Tuna; Kulu ve Cihanbeyli İlçe Müftülükleri ziyaret edilerek, çalışanlarımız ve müftülerimize çalışmalarında başarılar dilediler.      




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder