KAMU-SEN HABER DETAYLAR

ÜMİDİMİZ GENÇLİKTE ETİKETİ İLE SOSYAL MEDYADA GÜNDEMİ BELİRLEDİK


Koronavirüs salgını nedeniyle alanlarda kutlayamadığımız 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını sosyal medya Twitter'da #ÜmidimizGençlikte etiketi ile gerçekleştirdiğimiz etkinlikle kutladık.

On binlerce Tweetin atıldığı ve yoğun katılımın olduğu etiket çalışmamız Türkiye sıralamasında uzun süre TT listesinde yer aldı.

"Aynı azim, aynı ruh, aynı kararlılıkla #ÜmidimizGençlikte

Tarihin akışının değiştiği gündür 19 Mayıs #ÜmidimizGençlikte

Kurduğun Cumhuriyetin gençleri emanetine sahip çıkıyor... #ÜmidimizGençlikte" gibi birçok mesajın atıldığı etiket çalışmasında herkes 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

KAHVECİ: 101 YIL ÖNCE YANAN BAĞIMSIZLIK MEŞALESİ SONSUZA KADAR SÖNMEYECEK

Türkiye Kamu-Sen'in öncülüğünde gerçekleştirilen ve Türkiye sıralamasında uzun süre yer alan etiket çalışmasını yürekten kutladığını ifade eden Genel Başkan Önder Kahveci, "Alanlar ve meydanlar mevcut salgın nedeniyle belki boş kaldı ama yürekler atamız, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için attı" dedi. Kahveci, "Belki bu sene içimiz biraz buruk. 23 Nisan'ın ardından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını da her zamanki gibi kutlayamadık. Küresel salgın bizleri bazı şeylere mecbur etse de biz kutlamayı sadece alanlarda değil evlerimizde de heyecanla yapıyoruz.

Bundan 101 yıl önce Bandırma vapurunda İstiklal mücadelesinin yanan meşalesi bugün hala yanmaya devam etmektedir. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlerimize emanet ettiği cumhuriyetimiz ve ümidim gençlerde sözü bizlere şiar olmuştur.

Yaptığımız bu etiket çalışmasında gençlerimiz bir kez daha  cumhuriyetine, devletine sahip çıkacaklarını tüm Türkiye'ye ve dünyaya ilan etmişlerdir.

Bu çalışmaya katılan ve destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyor, milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum" dedi.




Haber Grubu: SPOT HABERLER
Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder