HABER DETAYLARI

HAKLI DAVA GÜÇLÜ SENDİKA


Diyanet İşleri Başkanlığı Merkez Teşkilatında Bu Yılda Yetki Türk Diyanet Vakıf-Sen’de;

32 yıl önce çıktığımız hak mücadelesi seferinde, kutsal kervanımız her gün büyüyerek yoluna devam ediyor. Devletin olmadığı yerde memur da olmaz gerçeğinden yola çıkarak; bir taraftan kamu görevlilerimizin hak ve menfaatlerinin korunup geliştirilmesi bir taraftan da varlığımızın teminatı Türkiye Cumhuriyeti ve temelleri üzerinde yükseldiği tarihimize sahip çıkmaya çalışıyoruz. Hak aramanın, haksızlığa karşı mücadele etmenin, güçsüzün yanında olmanın, ekmek kavgasının kutsallığına inanıyor ve sendikacılığa da bu gözle bakıyoruz.

Sendika enflasyonunun yaşandığı, hiçbir bilgi birikimi ve tecrübesi olmadan, kendini sendikacı ilan eden kişilerin vaat ve söylemlerine inanmadan, Memur, sorunlarının çözülmesini, hak ettiği mali ve özlük haklarına kavuşmak istiyorsa Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalarımızı yetkili yapmak zorundadır.

2024 yılında da; her türlü vaat, hediye çeki, baskı, şantaj, hatırlı kişi ve idareci baskısı yaptıranlara inat Diyanet İşleri Başkanlığı Merkez Teşkilatında Türk Diyanet Vakıf-Sen’in çatısı altında toplanan her bir üyemize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Başta Şube Başkanımız Hamza Alaçam ve Başkan Yardımcılarımız olmak üzere emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder