HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ NADİR BAYLAR MUĞLA`DA ZİYARETLERDE BULUNDU.


Genel Başkan Yardımcımız Nadir Baylar, Yatağan İlçe Müftülüğü, Kavaklıdere İlçe Müftülüğü, Fethiye İlçe Müftülüğü ve Seydikemer İlçe Müftülüğünü ziyaret etti. 

Ziyaretlerde; Türk Diyanet Vakıf-Sen’in ilkeli, kararlı ve ahlaklı bir sendikacılık yaptığın dile getiren Baylar;

“Türk Diyanet Vakıf-Sen Sendikacılığı hizmette yarış olarak görmektedir. Yetkili olmamasına rağmen her alanda etkin ve etkili bir sendikadır. Kamu çalışanları arasında huzurun ve verimliliğin olması için; atama, nakil ve görevde yükselmede kamu çalışanlarının liyakat, ehliyet, bilgi, beceri ve adalet anlayışı içerisinde istihdam edilmesi gereklidir. Hak eden çalışanın hak ettiği yere, kendi hakkıyla gelebileceği bir sistemin oluşması mutlaka sağlanmalıdır." dedi.

Ayrıca, 3600 ek gösterge, 4/B sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi, Banka Promosyonları gibi konularda da bilgiler verdi.

Ziyaretlerin ardından çalışanlarımızın aylık toplantılarına katılan Genel Başkan Yardımcımız;

"Türk Diyanet Vakıf-Sen, insan onurunun zedelenmemesi mücadelesini vermektedir. Bu zordur, meşakkatlidir. Hakkı tutup kaldırma çabamıza destek veren bütün üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Sendikaları itibarsızlaştırmak isteyen sözde sendikacılara asla ve asla taviz vermeyiniz. Ciddi bir sivil toplum kuruluşu olan sendikaların yıpratılmasına müsaade etmeyiniz. Yalanla, iftirayla, baskıyla veya sadece promosyonla üye yapanlara geçit vermeyiniz.

Etkili olan ve önce ülkem diyen, ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı sendikacılığın adresi Türkiye Kamu-Sen, üye sendikalarımız ve Türk Diyanet Vakıf-Sen’in artık yetkili olma zamanı gelmiş ve geçmektedir. Hep birlikte çalışacağız ve mutlaka başaracağız. İnşallah en kısa sürede hakkımız olan yetki emin ellere geçecektir" dedi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder