HABER DETAYLARI

BURSA ŞUBEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ


Bursa Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Kadın Komisyonu Başkanımız Genel Başkanımız Nuri Ünal’ı, Sendika Genel Merkezimizde ziyaret ettiler.

Ziyarette Genel Başkanımız Nuri Ünal; “Bursa Şube Başkanımız Eyüp Bulut’un şahsında, Şube Başkan Yardımcılarımıza, Kadın Komisyonu Başkanımıza ve üyelerimize, bütün temsilcilerimize ve kıymetli üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Nazik ziyaretlerinizden dolayı hoş geldiniz diyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Bursa Şubemiz, 2023 Mayıs ayında 904 olan üye sayısını 2024 Mayıs ayında 1025’e çıkararak büyük başarı sağlamıştır.

İnşaalah en kısa sürede Bursa’da Türk Diyanet Vakıf-Sen’imizin yetkili sendika olacağına inancım tamdır. Tekrar teşekkür ediyorum” diyerek çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Bursa Şube Başkanımız Eyüp Bulut’ta Bursa’da yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, Bursa’da yetkiyi almak için arkadaşlarımızla birlikte daha fazla çalışacaklarını dile getirdi.

Ardından, Bursa Şube Başkanımız, Şube Başkan Yardımcılarımız ve Kadın Komisyonu Başkanımıza, Genel Başkanımız Nuri Ünal tarafından “Teşekkür Belgesi” takdim edildi.

Ziyarette; Genel Başkan Yardımcılarımız Hilmi Şanlı, Kadir Şahin, Ali Tuna, Bursa Şube Başkanımız Eyüp Bulut, Şube Başkan Yardımcılarımız İsmail Kisha, Mustafa Çağşar, Mahmut Sak, Şerif Savcı ve Kadın Komisyonu Başkanımız Ayşe Baydar hazır bulundular.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder