BASINDA TDVS

AİLEYİ BOZAN REZALETLERE STK TEPKİSİ

AİLEYİ BOZAN REZALETLERE STK TEPKİSİ

Aileyi bozan rezaletlere STK tepkisi • Sosyal medyadan hamile olduğunu duyurup, sonra doğum yaptığını iddia eden Mükremin Gezgin adlı sapkın infiale yol açtı. Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, "Bu tür kişileri Allah ıslah etsin, ilgili bakanlıklar aile yapısını dinamitleyen ve din konularını aşağılayan bu tür paylaşımlar için harekete geçmelidir" dedi.

UTANMAZ SAPKIN A VE HASTANEYE SORUŞTURMA

Türk aile yapısını bozmak için hemen her gün yeni bir oyun tezgâhlayan azgın azınlığın son skandalı milyonların tepkisini çekti. Sosyal medyada hamile olduğuna dair videolar çeken Mükremin Gezgin adlı sapkının, hastanede doğum yaptığını iddia ettiği görüntüler bardağı taşırdı. Görüntülerin çekildiği hastane ve sapkına çığ gibi tepki yağarken rezalete ortak olan hastane ve o sapkın hakkında hayâsızca hareket ve teşhircilikten soruşturma başlatıldı.

BU REZALETLERE SUSTUKÇA NESLİMİZ BOZULUYOR!

Televizyon kanallarına çıkarılan sapkınların hikâyeleriyle hemen herkesin evinin içerisine giren, sosyal medyadaki türlü sapkınlıklarla gençleri hedef tahtasına oturtan azgın azınlık, Türk aile yapısını bozmak için hemen her gün yeni bir oyun tezgahlıyor. Her türlü çirkinliği normalleştirmeye çalışan azgınların son skandalı büyüt tepki çekti.

İNFİALE SEBEP OLDU

Tik tok adlı sosyal medya platformunda hamile olduğunu gösteren fotoğraflarla milyonlarca kişinin takip ettiği Mükremin Gezgin isimli sapkının hastanede doğum yaptığını gösteren görüntüler infiale sebep oldu. Sapkının yayınladığı video ve fotoğraflara sosyal medyadan yüz binlerce kişi tepki gösterirken rezalete alet olan hastane ve bu sapkın hakkında soruşturma başlatılması için Sağlık Bakanlığına, sözde "Onur" ismi verilen bebeğin de devlet korumasına alınması için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına şikayet yağmuru yağdı.

REZİLLİKLERE KAPI AÇAN TİKTOK KAPATILSIN

Sapkın doğumhaneden çıkarken ve sözde oğlunu kucağına aldığı görüntülerin altına, "Hoş geldin hayatım Onur'um. Kurtuldum sonunda" notunu yazdı. Mükremin Gezgin'in videolarından sonra birçok sosyal medya kullanıcısı, uygunsuz paylaşımların olduğunu söylediği Tik Tokun kapatılması için paylaşım yapmaya başladı. Paylaşımın altına kısa sürede milyonlarca yorum yağarken, Gezgin'e yardımcı olan sağlık personeli ve hastane yönetimine de tepki yağdı. Tepkilerin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Mükremin Gezgin ve hastane personeli hakkında hayâsızca hareketler ve teşhircilik suçundan soruşturma başlattı.

Rezalete bir tepki de Türk Diyanet Vakıf-Sen'den geldi. Bakanlıkların aile yapımızı hedef alan ve din konularında aşağılayıcı üsluplar içeren paylaşımlar için harekete geçmesi gerektiğini söyleyen Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, "Allah'ın bizi kadın ve erkek olarak yarattığı başka bir anlayışa sapmadı bu millet. Şimdi bizim dışımızdaki toplumlardan bu konuya özendirmek için çalışmalar yapılıyor. Bu sapkınlar da onların öncülüğünü yapıyor. Bu tür olaylar kabul edilemez. Bu yayınlanan video görünen kişinin para kazanmak uğruna 'Hamilelik' oyunu oynaması kabul edilecek bir şey değildir. Bu ahlak dışı anlayışı ortaya koyarken buna destek olan, oturup videolarını izleyen kişilerde hatalıdır. Onları da aklıselim olmaya davet ediyorum. Her şeyi beğenmenin, her şeyi paylaşmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Bizim toplumumuz bu kadar aşağılara çekilmemeli. Neslimizi korumak için hepimize iş düşüyor. Bu sapkın anlayışa geçit verilmemesi gerekiyor. Bu konuda gerek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olsun gerek Sağlık Bakanlığı olsun gerekse Diyanet İşleri Başkanlığımız olsun bütün kurumlar gerekeni yapmalıdır. Ahlaki değerlerimizi aşağılayan, aile yapımızı bozan, yaratılışımızdaki gayemizi farklı bir hale getirmeye çalışanlara karşı gerekli yaptırımlar uygulanmalı. Bu tür kişileri Allah ıslah etsin" ifadelerini kullandı.


Ekleyen: AİLEYİ BOZAN REZALETLERE STK TEPKİSİ